fbpx

La Generalitat promocionarà els cítrics valencians a França en més de 1.000 autobusos

Comparteix:

Una flota de 1.043 autobusos promocionarà el consum de cítrics del País Valencià en sis ciutats franceses a través d’una campanya de publicitat impulsada per les conselleries d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica amb la qual persegueixen fer costat al sector citrícola en un mercat estratègic.

La promoció, que ha començat aquesta setmana a Lió i Nantes, es reforçarà a partir del pròxim 14 d’abril en altres quatre ciutats franceses: Marsella, Niça, Nimes i Tolosa.

El conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, ha explicat que és una iniciativa conjunta per a augmentar la promoció i el consum dels cítrics del País Valencià enfront d’altres competidors a França, el segon mercat més important per al sector cítrícola a nivell mundial.

Per part seua, la consellera d’Agricultura i Transició Ecològica, Mireia Mollà, ha destacat que la campanya pretén reforçar i mantindre el posicionament dels cítrics valencians com a ensenya de qualitat, sabor i plenes garanties de consum en un dels principals països de destinació de les taronges i clementines.

França és la segona destinació de les exportacions citrícoles del País Valencià, amb un valor de 429 milions d’euros l’any 2018 i que està experimentant una tendència negativa en els últims anys.

“Aquest tipus de campanyes de promoció donen suport a la reputació dels cítrics valencians, fonamentada per la qualitat i avalada pels segells de qualitat, enfront del risc de desplaçament per l’entrada d’agres de tercers països”, ha assenyalat Mollà.

Rafa Climent ha explicat que la tendència descendent de les exportacions citrícoles al mercat francés preocupa seriosament les empreses del sector pel que han “demandat el desenvolupament d’accions de promoció que tracten de contrarestar aquesta tendència i promoguen el consum de cítrics de la Comunitat front a altres regions competidores”.

Com a resposta a aquesta inquietud, des de la Conselleria d’Economia i a través de “Ivace Internacional”, es posa en marxa aquesta campanya de publicitat a les ciutats de Lió i Nantes que va començar el dimarts 14 de gener. Concretament, la campanya de Lió promocionarà la imatge dels cítrics durant set dies en 308 autobusos mentre a Nantes ho farà en 150 autobusos durant catorze dies.

En el cas Marsella, Niça, Nimes i Tolosa la campanya durarà set dies ­del 14 al 20 d’abril i la imatge que assenyala l’elecció dels cítrics del País Valencià com a millor opció es publicitarà a través de 585 autobusos.


Font i foto: Agronews 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.
Tancar
Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda