Comparteix:

El grup japonés Mitsubishi Estates, amb presència a Regne Unit, els Estats Units i Àsia, ha tancat la seua primera operació a Catalunya, en adquirir un solar amb uns 3.240 metres quadrats de superfície, situat en la zona financera del 22@ a Barcelona.

L’objectiu de Mitsubishi és transformar aquest terreny en un complex d’oficines de referència, amb uns 11.500 metres quadrats de superfície al carrer Cristóbal de Moura. Per a això, invertirà 40 milions d’euros. El començament de les obres del complex s’ha fixat per a aquest 2020.

Mitsubishi Estates és un grup immobiliari japonés amb més de 120 anys de trajectòria en el seu mercat local, artífex de, per exemple, el desenvolupament del districte de Marunouchi, a Tòquio, on encara és propietari de 30 edificis. Als Estats Units, el grup japonés desenvolupa la seua activitat a través de Rockefeller Group, filial de Mitsubishi des de 1990, on posseeix el McGraw-Hill Building i el Time-Life Building, a Nova York, així com altres edificis d’oficines a Washington i San Francisco.
A Regne Unit, la companyia japonesa té actualment un projecte de rehabilitació en Paternoster Square, a Londres, mentre cerca noves inversions.


Font i foto: Spain Crisis 

País del Mar
Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.