Comparteix:

Des de emac. presentem un nou i il·lusionant projecte, es tracta de “emac.live”, amb aquesta nova marca emac. pretén realitzar concerts esporàdics en qualsevol ciutat de la geografia espanyola, sempre amb segell emac. apostant per l’avantguarda i comptant amb les sinergies creades després de 5 anys de festival fem aquest pas el qual, ens arriba d’emoció i que afrontem amb moltes ganes i energia.

emac.live arranca la seua marxa presentant el concert dels grups – Parquesvr i Setmana Santa – el qual tindrà lloc el pròxim dia 21 de març de 2020 en la mítica Sala Wah Wah de València.

Parquesvr (Madrid)

De broma molt de debò; o de debò molt de coña. Parquesvr fan de l’humor propi una nova forma de rock afilat: entre el desbarre punk, la cançó protesta més sarcàstica, l’antropologia afterpunk i el teatre extrem. Els de Leganés han aconseguit situar-se en un lloc equidistant, i alhora novíssim, entre Cuchillo de Fuego, l’Orquestra Mondragón, The Birthday Party, un Richard Cheese d’extraradi, un monòleg de Lenny Bruce i una òpera post-punk animal.

Les seues cançons, sempre amb el volum al 11/10, reivindiquen a Lance Armstrong, parlen de romanços fallits, esberlen dels puretes i dels quals ploren cada vegada que mor algun cantant famós i fins deixen encàrrecs polítics especialment àcids. Com deia Rajoy: cuando peor, mejor para todos. Millor per a Parquesvr el seu benefici polític. Sé fan o no ho sigues, però fes-te un favor: no deixes de veure’ls i escoltar “Talego Quin”.

Semana Santa (València)

En les seues cançons hi ha tirada pels ritmes sinistres i foscos, militància post punk i bon aprenentatge de mestres com Joy Division, Parálisis Permanente  o els primers Gabinete Caligari. Però, també, mostren devoció per aquella fórmula màgica de melodia + soroll, una espècie de punk sideral en l’ona de Pixies. Han versioneado a la Plata i entre les seues files està Roser Pérez, de Lisasinson.

Semana Santa que, fins ara, només han publicat una cançó en la seua bandcamp, acaben de gravar el seu primer EP. I és en aqueix format en el qual volen continuar fent els seus següents passos perquè tenen la sensació que per al disc gran encara els queda. I quan veja la llum aquest nou treball, volen presentar-lo en directe, i els fa especial il·lusió tocar a València.

Obertura de portes 22.30
Semana Santa : 23.15
Parquesvr : 00.30
Entrades a 8€ en el següent link :

https://www.wegow.com/es-es/conciertos/parquesvr-semana-santa-vlc-by-emaclive

Us deixem tant el Bandcamp com Soundcloud de tots dos grups, així com fotos i cartelleria de l’esdeveniment.

https://semanasantisima.bandcamp.com/

País del Mar
Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.