Comparteix:

El regidor Carlos Galiana presenta la rehabilitació del Mercat de Sant Pere Nolasc

El regidor de Comerç Carlos Galiana acaba de presentar la rehabilitació del Mercat de Sant Pere Nolasc, el mateix regidor calcula que estarà acabada i en funcionament abans de finalitzar aquest mandat.

Galiana va declarar que serà un mercat “de productes cent per cent valencians” que consta d’una primera planta en la qual hi haurà 5 parades fixes de mercat tradicional, 4 parades de la Tira de Comptar per a vendre directament hortalisses i fruites des de l’horta, i 3 parades de tipus promocional, en la qual es podran vendre o exposar productes més de temporada que aniran alternant.

En aquest sentit, serà un mercat municipal “pioner”. El regidor va afegir que una vegada en marxa “fins i tot farem un reglament intern perquè qui es quede amb el mercat”  es comprometa a vendre “producte cent per cent valencià” així quan el consumidor vulga un producte concret valencià ja sap que pot acudir “al Mercat de Sant Pere Nolasc“.

En la part superior, a més hi haurà una sala multifuncional de 157 metres quadrats, per a albergar exposicions, presentacions de llibres, reunions de l’associació de veïns i de comerciants, actes de falles, vídeo-fòrums… en fi qualsevol mena d’acte que es considere i necessite la ciutadania, perquè de fet així “ens ho havien sol·licitat els veïns de la zona”, indica el mateix Galiana.


Font i foto: Levante

País del Mar
Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.