fbpx

El Consell d’Informatius d’À Punt denuncia la “desqualificació gratuïta i desinformada” que pateix per part d’altres mitjans

Comparteix:
El Consell d’Informatius d’À Punt Mèdia ha emés un comunicat per a denunciar “l’escalada d’agressions als treballadors i treballadores d’À Punt” per diversos mitjans de comunicació valencians.
És el primer comunicat des que es va constituir aquest òrgan de garantia interna, que té entre els objectius vetlar per la independència dels continguts informatius i protegir la redacció de les ingerències internes i externes.
El Consell diferencia la “crítica legítima consubstancial al periodisme” de la “desqualificació gratuïta, desinformada i grollera” que atribueix a les informacions que alguns mitjans han publicat en els últims dies, en alguna de les quals s’arriba a manifestar que els treballadors i les treballadores “no fan un brot”. Ben al contrari, el document recorda que la plantilla ha posat en marxa el projecte multimèdia “desde zero, assumint una sobrecàrrega de treball des del començament.”
L’òrgan de control intern adverteix que no es tolerarà aquesta actitud ni el fet que “s’instrumentalitzen els treballadors i les treballadores” en la “lluita contaminada de motivacions privades” a què circumscriu els atacs.
El Consell d’Informatius ha consensuat el document amb la representació sindical dels treballadors i les treballadores, i ha rebut el suport majoritari dels comités d’empresa.

Font i Foto: À Punt

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.
Close

Paisdelmar

Benvinguts

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda