fbpx

 

 

 

 

 

 

Abascal guanya, l’abstenció perd


Ahir durant el Debat, a Abascal ningú li va rebatre les seus intolerants, demagogues i incendiàries proclames. Ningú.

Potser l’estratègia de Pablo Casado, Albert Rivera, Pablo Iglesias i Pedro Sánchez era ignorar-lo, menystindre’l i centrar-se en la resta de rivals. Dels dos primers era previsible, però no entenc als altres dos, no entenc com dos polítics que es pretenen progressistes, poden contindre’s en escoltar segons quines coses.

L’actuació del líder de VOX i l’actitud dels seus oponents, segurament li permetrà aferrar molts vots. Que li aprofiten.

Vore també


No obstant això, la seua victòria en el debat, és una mala notícia per als que pretenen desmobilitzar als votants d’esquerra. Perquè algú li haurà de dir; que els MENAs són xiquets, no delinqüents, de fet són els xiquets més vulnerables que viuen al nostre país, que Espanya no és un país perillós, que l’Estat de les Autonomies, amb els seus defectes, ha sigut una eina molt útil per a aconseguir igualtat i prosperitat, que és una vergonya i un perill frivolitzar amb la violència contra les dones, que no es pot estar orgullós del franquisme i que la immigració no està subvencionada, encara que potser no estaria mal subvencionar-la en comptes de reprimir-la.

I tot això que, incomprensiblement els líders del PP, de Ciutadans, del PSOE i d’Unides Podem ahir no li van dir, el 10 de novembre caldrà deixar-li-ho clar en les urnes.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar