fbpx

Presentació de “La Papallona Matilda” a Babel

Comparteix:

El passat 14 de setembre vam presentar “La Papallona Matilda” en una de les llibreries més céntriques i emblemàtiques de Castelló, la llibreria-Forum Babel. I ho vam fer acompanyats de l’art de Salva El Mussennacitu.

L’acollida va ser tant genial com inesperada, el públic infantil i familiar que omplia la llibreria ens van entusiasmar,  i no faltaren anècdotes com la mare que va vindre a la presentació per segona volta (la primera va ser en la llibreria Llig de Castelló) amb el seu xiquet perquè és ja un fan declarat de la Papallona Matilda o el pare que ens demanà un dibuix en la dedicatoria. Anècdotes que ens acompanyen cada vegada en les presentacions dels llibres i que fan que aquesta tasca tinga un toc emocional que ens facilita molt el dia a dia.

Vos deixem amb una gal-lería de fotos, cortesía de Pere del Forum-llibreria Babel i algunes de collita pròpia.

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.
Tancar

Paisdelmar

Benvinguts

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda