fbpx

Presentació de “La Papallona Matilda” a Babel

El passat 14 de setembre vam presentar “La Papallona Matilda” en una de les llibreries més céntriques i emblemàtiques de Castelló, la llibreria-Forum Babel. I ho vam fer acompanyats de l’art de Salva El Mussennacitu.

L’acollida va ser tant genial com inesperada, el públic infantil i familiar que omplia la llibreria ens van entusiasmar,  i no faltaren anècdotes com la mare que va vindre a la presentació per segona volta (la primera va ser en la llibreria Llig de Castelló) amb el seu xiquet perquè és ja un fan declarat de la Papallona Matilda o el pare que ens demanà un dibuix en la dedicatoria. Anècdotes que ens acompanyen cada vegada en les presentacions dels llibres i que fan que aquesta tasca tinga un toc emocional que ens facilita molt el dia a dia.

Vos deixem amb una gal-lería de fotos, cortesía de Pere del Forum-llibreria Babel i algunes de collita pròpia.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar