fbpx

La Papallona Matilda arriba a la llibreria Babel de Castelló

Vos recomanen un bon pla educatiu per a aquesta vesprada de dissabte, totalment diferent i molt a prop de casa.

La presentació amb Kamishibai del llibre “La Papallona Matilda” a la llibreria Babel (Carrer Guitarrista Tàrrega, 20). Una presentació que correrà a càrrec del nostre amic i narrador Salva el Mussennacitu. I en la que es mostraran els dibuixos originals del llibre fets per David Segarra i es narrarà, per part de Rosabel Canós, autora del mateix conte, amb l’ajuda d’un teatret d’imatges japonés (un kamishibai). 

L’acte durarà aproximadament 45 minuts i estarà acompanyat d’un piscolabis al final.

Vore també


Sinopsi

Matilda la papallona és xicoteta, transparent i molt feliç. Quan descobreix en un conte que altres animals tenen colors decideix fer un viatge pel món per a trobar-los, fent així un munt d’amics.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar