Now Reading
País del Mar tanca un acord amb Onada Edicions per vendre llibres a la tenda online

País del Mar tanca un acord amb Onada Edicions per vendre llibres a la tenda online

Des d’avui mateix alguns dels llibres de l’editorial Onada Edicions ja es poden trobar a la nostra tenda online. L’acord es va fer efectiu ahir pel matí i estableix que País del Mar puga vendre llibres de ‘editorial de Benicarló a la nostra tenda online.

Catorze títols en total

Un total de catorze llibres han sigut els escollits per a aparéixer, tenint en compte els criteris amb els que treballem. La tenda online oferirà un catàleg de llibres tant en valencià com en castellà de temàtica marítima o amb rel·lació amb la mar. Així com d’autors o autores valencianes. Una aposta per oferir un aparador d’altres produccions culturals valencianes baix un mateix paraigües.

 

Scroll To Top

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar