fbpx

País del Mar tanca un acord amb Onada Edicions per vendre llibres a la tenda online

Comparteix:

Des d’avui mateix alguns dels llibres de l’editorial Onada Edicions ja es poden trobar a la nostra tenda online. L’acord es va fer efectiu ahir pel matí i estableix que País del Mar puga vendre llibres de ‘editorial de Benicarló a la nostra tenda online.

Catorze títols en total

Un total de catorze llibres han sigut els escollits per a aparéixer, tenint en compte els criteris amb els que treballem. La tenda online oferirà un catàleg de llibres tant en valencià com en castellà de temàtica marítima o amb rel·lació amb la mar. Així com d’autors o autores valencianes. Una aposta per oferir un aparador d’altres produccions culturals valencianes baix un mateix paraigües.

 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.
Tancar
Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda