fbpx
Productes

FER UNA DONACIÓ A PAIS DEL MAR

Donatiu

Personal Info

Billing Details

Terms

Donation Total: 1,00€


Fb. In. Tw. Be.

El País Valencià diu adéu al contacontes Llorenç Giménez, un dels motors de la renovació pedagògica de l’escola valenciana

Nascut a Alfafar, el mestre i contacontes Llorenç Giménez ha mort aquesta nit a València a causa d’un càncer. Col·laborador en diferents programes de ràdio i televisió Llorenç Giménez va ser un dels fundadors de l’Escola Gavina, un dels motors de la renovació pedagògica de l’escola valenciana i de la introducció del valencià a les aules.
Giménez ha contribuït a popularitzar la figura del rondaller a tots els territoris de parla catalana, però sobretot al País Valencià. Gran recuperador del patrimoni oral i popular valencià, des de finals dels anys 90, va centrar la seua activitat professional en desenvolupar l’ofici de contacontes, que va narrar en escoles i carrers. A més, va escriure més de deu llibres infantils, amb títols com El fantasma dels Ulls Blaus (Tàndem), Els contes del Sambòrik (Perifèric Edicions) o Més contes, per favor (Bromera).
Fou reconegut amb el Premi Empar de Lanuza de literatura infantil, el de la Crítica Serra d’Or de literatura infantil i juvenil, i el de l’Associació de Biblioteques Valencianes.
Totes les persones que vulguen acomiadar-se del contacontes, poden donar-li l’últim adeu al tanatori de València aquest dissabte de 12 a 22 h. 

 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

You don't have permission to register

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar