fbpx

El premi d’À Punt Mèdia a la Mostra de València promourà enguany la integració social i la diversitat

Comparteix:

À Punt promou, per segon any consecutiu, un premi en la secció oficial de la 34 edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani. El premi hi destacarà la “pel·lícula de la secció oficial que millor promoga els valors d’integració social, civisme, cooperació i pau, des del respecte a la diversitat social, de gènere, cultural i geogràfica”. L’any passat, el premi de l’espai públic valencià de comunicació tenia el compromís de promoure la igualtat entre homes i dones.

El premi d’À Punt no tindrà una dotació econòmica directa, però la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC)  es compromet a adquirir els drets d’emissió de la pel·lícula guanyadora. El guardó s’emmarca en el segon conveni de col·laboració que acaben de signar l’SAMC i la Mostra de València pel qual treballaran conjuntament en la pròxima edició del certamen que tindrà lloc a València entre el 24 d’octubre i el 3 de novembre de 2019.

À Punt tornarà a ser mitjà oficial del certamen cinematogràfic. Eixa consideració implica el compromís d’informar dels principals moments i activitats del certamen a través de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.

Per la seua banda, Gloria Tello, Regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, ha afirmat que “tant la Mostra com À Punt Mèdia coincidim en la necessitat de potenciar el sector audiovisual del Mediterrani. Contribuir a la producció i exhibició cinematogràfica i dels continguts culturals que satisfacen les necessitats de la societat”.

Aquest conveni s’emmarca dins de l’estratègia d’À Punt d’apropar-se i de col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen per tot el territori valencià, ja que ajudar a revitalitzar el sector és un dels objectius de l’espai públic de comunicació.

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.
Tancar

Paisdelmar

Benvinguts

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda