fbpx

Nou rècord d’assistència al Feslloc en la tretzena edició

Comparteix:
El festival de música en valencià Feslloc ha superat la xifra d’assistents enaquesta tretzena edició que ha tancat ja les portes. Més de 15.000 persones han gaudit d’aquest festival que cada estiu, al mes de juliol, se celebra a la localitat de Benlloc, a la Plana Alta.
Enguany, en el certamen ha destacat la participació de dones en els escenaris dels concerts. Dels 30 grups que hi han actuat, 12 han estat integrats o liderats per dones, fent així homenatge a un dels lemes d’enguany: el feminisme.

L’última jornada del Feslloc ha sigut apoteòsica, amb un públic entregat des de la vesprada fins  a altes hores de la matinada de diumenge. Mireia Vives i Borja Penalba han emocionat amb la música més intimista; i altres grups com Ebri Knight , El Diluvi o Dakarria han posat el toc més rocker del Feslloc 2019.


Font i foto: À Punt

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.
Tancar
Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda