Now Reading
Demà se celebra el Dia de l’Orxata i la Xufa de València

Demà se celebra el Dia de l’Orxata i la Xufa de València

El 6 de juliol, se celebrarà el Dia de l’Orxata i la Xufa de València, per tercer any consecutiu en la Plaça de l’Ajuntament de València.

Des de la 12 del matí i fins a la 21.30 de la nit, les empreses participants mostraran les seues novetats, donaran degustacions i vendran productes elaborats amb xufa de València.

L’acte institucional d’inauguració se celebrarà a les 12.15, i es preveu l’assistència de diferents autoritats de l’Ajuntament de València i de la resta de corporacions dels municipis de la zona de la D.O. Xufa de València.

 

Encara que l’orxata serà la indiscutible protagonista del dia, els visitants també podran provar diferents productes fets amb orxata o xufa de València, des de begudes vegetals a base de xufa, gelats i cremes fins a cerveses o licors. També podran assistir al showcooking a càrrec del reconegut coctelero Ciriaco o gaudir del concert de la Trocamba Matanuska que posarà el punt final a aquesta jornada festiva. A més, l’empresa Chufi realitzarà diversos actes per a celebrar que la seua orxata, a partir d’enguany, ja s’exporta als 5 continents; una mostra més de l’enorme potencial que té per davant aquesta tradicional beguda valenciana.

See Also


Per al Consell Regulador, un dels objectius d’aquesta jornada és continuar conscienciant a consumidor de la importància de buscar el segell de garantia de la Denominació d’Origen, que dóna la seguretat al consumidor que l’orxata que està prenent està elaborada exclusivament amb Xufa de València amb Denominació d’Origen, moltíssim més nutritiva i de major qualitat que la xufa importada.

A més de ser una garantia de qualitat, l’aposta per aquest segell, és també una aposta per la conservació de l’horta de València i dels agricultors que viuen d’ella.


Font i fotos: Valencia Secreta

Scroll To Top

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar