La Papallona Matilda es presentarà a la fira del Llibre de Betxí i a la llibrería Naysi de Vila-real

Setmana de presentacions per a la nostra editorial. Demà 12 de juny de vesprada, a les 18.00h, tindrem la presentació del llibre “La Papallona Matilda” a la llibreria Naysi de Vila-real, en un acte en el que asistirem acompanyats del Kamishibai (el teatret de paper i fusta japonés) i on el públic infantil de 3 a 9 anys gaudirà tant d’un contacontes del mateix llibre a càrrec de Rosabel Canós (Contaclown), com d’una breu explicació de la part creativa del conte.

FIRA DEL LLIBRE DE BETXÍ

El diumenge 16 juny ,visitarem la fira del llibre de Betxí. Per a oferir el contacontes amb Kamishibai a les 18.00h i a continuació desenvoluparem un taller d’il·lustració infantil a càrrec de David Segarra.

Una fira que tindrà lloc en un lloc emblemàtic, el Palau Castell de Betxí. I on es podrà també assistir a la presentació del llobre “Els vescomtes de Galliano. Un llinatge baronial de la Corona d’Aragó (1395-1499)”, a càrrec del seu autor Xavier Mesado (a les 11.00h).

A les 19.00h tindrà lloc l’acte d’entrega dels Premis de Redacció del CEIP Cervantes-Dualde. Organitzat per l’AMPA i la Regidoría d’Educació.

La fira romandrà oberta en horari d’11.00h a 13.30h i de 17.00 a 20.00h.

 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

No tens permís per a registrar-te
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar