Comparteix:

Francisco Toledo posa en valor aquest festival pel seu caràcter gratuït i familiar

La III edició del Red Pier Fest arriba al moll de Costa del port de Castelló de la mà de Produccions A Quemarropa i una assistència prevista de 15.000 persones. El festival començarà a les 19 hores del divendres i continuarà el dissabte entre les 12 del migdia i les 4 del matí.

Un festival d’entrada gratuïta que contempla un total de 31 actuacions entre grups de rock&soul i Dj´s, entre ells bandes locals com Los Franelas, Balloon Flights i Junior Mackenzie. També comptarà amb grups internacionals com les Barbeqbarbies, que portaran el hardrock nòrdic des de terres finlandesas. La visió femenina de la música arribarà de la mà del trio The Mani-las i Flamingo Tours.

Com en edicions anteriors, el festival instal·larà gastronetes i un Red Pier market amb la finalitat de combinar música amb tot tipus d’activitats. Cal destacar la concentració el dissabte de 650 harleys, una exposició de cotxes americans i bicicletes customitzades.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, ha posat en valor el “caràcter distintiu” d’aquest festival “perquè acosta la música a tota mena de públic i col·labora en la dinamització del port de Castelló”. Francisco Toledo ha reiterat el seu objectiu de “obrir el port a la ciutat” i ha afegit que esdeveniments “com el Red Pier Festival contribueixen a donar vida al moll de Costa”.

El president de l’Autoritat Portuària ha agraït la iniciativa de Produccions A Quemarropa, amb Pablo Sebastiá al capdavant, així com el suport de l’Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló “perquè aquest festival cresca cada any i contribuïsca a situar a PortCastelló en el mapa de l’oci i el turisme”.

País del Mar
Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.