PANTERA MAGAZINE del segell editorial Savanna Books apostarà per la lluita contra el canvi climàtic

Si algo tenim en comú País del Mar i Savanna Books, a banda de ser dos editorials valencianes que apostem per l’educació infantil, és per sostindre lluites tan bàsiques i principals com la lluita contra el canvi climàtic, la lluita feminista i la innovació educativa.
Sota el lema: “La revolució és imparable” Cristina Camarena, torna a liderar un projecte editorial d’una actualitat imminent. Una revista per a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys que té com a propòsit ser part protagonista de la revolució que està canviant les agendes polítiques de tot el món.

Una nova conciència social planetaria que ve marcada per la força del moviment FFF encapçalat per Greta Thunberg.

 

EL VALOR NATURALISTA I CONSERVACIONISTA

Pantera naix per a inspirar a joves lectors i lectores a lluitar contra el canvi climàtic. Però no és sol una revista per a ells, també té el propòsit que pares i mares, mestres i totes les persones implicades amb els xiquets i joves, tinguen un espai, un referent comú per a inspirar-se i trobar la seua via d’activisme al costat dels xiquets i xiquetes.

Pantera aspira a actuar per a protegir el medi ambient, els ecosistemes i la biodiversitat i aspira a fer-lo en comunitat, una comunitat de plantadors d’arbres.

 

EL VALOR EDUCATIU

PANTERA és una revista plena d’aqueixa gent extraordinària que està ara mateix canviant les coses. La naturalesa i els animals seran els principals protagonistes, però no els únics. Tot està CONNECTAT.
Pantera aspira a mostrar aqueixes connexions i al fet que els seus lectors descobrisquen en quin és el seu lloc en aqueixa xarxa. És una revista per a generar preguntes; perquè els seus joves lectors i lectores creuen el seu propi criteri, siguen reflexius i no accepten el que ve de fora sense qüestionar-lo.

Estem convençudes que l’educació de qualitat és la que ajuda als xiquets i les xiquetes a connectar els conceptes no a recol·lectar informació. Per tant, temes de justícies social, feminisme, filosofia, humanitats, literatura i art estaran també presents de manera central i de manera transversal.

VOLEM PLANTAR UN ARBRE PER CADA SUBSCRIPCIÓ A PANTERA

I a més té un disseny pensat per a entrar en contacte amb els diferents tipus de text que inclouen les revistes i amb un disseny gràfic modern i fresc, que siga un primer contacte per als xiquets i xiquetes amb el món de les tipografies, composicions gràfiques, maneres de maquetar, etc.

I conté il·lustracions i fotografies de qualitat que faran que els lectors tinguen contacte amb l’art i la creativitat. No concebem les arts i les ciències per separat, sinó com a disciplines que han de veure’s integrades per a obtindre una educació global i connectada. Llegir Pantera serà com fer-se una passejada per un museu d’art.

EL VALOR DE FER LES COSES AMB CREATIVITAT I COR

I, sobretot, PANTERA és una revista per a cultivar i celebrar l’amor pel Planeta Terra. Si cuidem del planeta, ens estem cuidant nosaltres. Però més enllà d’això, volem cuidar-ho perquè ho estimem. PANTERA és una revista plena d’aqueixa gent extraordinària que està ara mateix canviant les coses. Amb aqueixa nova mirada, amb creativitat, passió i cor.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

PANTERA és una revista que cultiva l’amor pel Planeta Terra. És una revista sobre naturalesa i la gent que la protegeix per a xiquets i xiquetes que sí que salvaran el planeta.

Es publicarà tres vegades a l’any, amb números temàtics. El primer se centra en els BOSCOS, el segon en els OCEANS i el tercer a les CIUTATS.

Es publicarà a la tardor, hivern i primavera. Els subscriptors rebreu el primer número a mitjan setembre.
S’editarà en castellà i català.
Amb paper certificat FSC de boscos sostenibles i tintes ecològiques.

El primer número de PANTERA anirà dedicat als BOSCOS amb portada de la il·lustradora Sonia Pulido.

Entre els seus continguts:

Salvar els boscos
Jane Goodall
El linx
FridaysForFuture
Jungles urbanes
Literatura al voltant del tema bosc
Relat i poesia sota el tema bosc.
Tree-sitters (protectors dels arbres)
Dones indígenes i la protecció del medi ambient
Panteres del món.

I molt més. Fins a 64 pàgines de continguts, en una revista de format 21×27 centímetres amb il·lustració, fotografia i disseny gràfic de professionals referents.

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Post a Comment

No tens permís per a registrar-te
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar