Comparteix:

United Minds és un col·lectiu amb seu a València dedicat a trencar les cadenes de l’esclavitud mental a través de la informació: https://unitedminds.es/

United Minds és un projecte social cultural independent, creat el 2014 amb l’objectiu de divulgar la cultura que gira al voltant del món africà.

Les connexions que té Àfrica amb el món són innombrables, i la selecció de llibres que tenim a les prestatgeries són la prova. Aquest projecte de biblioteca recull les peces que falten en el puzle de la Història Universal, completant i per fi mostrant una imatge més clara d’aquest, El nostre Món on vivim.

United Minds és un punt de trobada, una mena de Casa de la Paraula (Abbaa a Fang) on ​​es connecten tots els punts de la diàspora directament amb Àfrica. La riquesa que aporta un projecte com aquest a la societat convida a deixar els prejudicis per la curiositat. Una mina per als recol·lectors de cultura.

La llibreria i la selecció especialitzada de llibres, és la columna vertebral del projecte; lxs companys, col·laboradors i socis el motor. Els temes que abordem són art, ciència i cultura, vida, en definitiva.


Font i foto: Maig di Gras facebook

País del Mar
Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Leave a Reply

  • (not be published)