Benimodo, Astillero i València en l’agenda de Scura Splats

La setmana d’arts escèniques de la companyía Scura Splats començarà el divendres 15 a la localitat valenciana de Benimodo amb un correfocs a càrrec de Cavalfoc (Scura Splats) dins de les falles 2019 de la localitat. A les 19:30h eixirà des de la Avinguda Germanies l’espectacular i sorprenent agrupació de dimonis amb la sana intenció de fer saltar, ballar i correr als assistents. Astillero (Cantabria) per partida doble, serà el destí més allunyat de la setmana. Corral Kaos i La Mar de B (Scura Splats) seran les encarregades aquets diumenge a les 18:00h. d’eixir en la cavalcada de les festes de Sant Josep 2019. Fent-ho des del Polígon Tirso González. Per finalitzar, A l’Abordatge (La Banda del Drac) ficarà el remat a la vesprada del dilluns de falles (18 de març) a la carpa de la falla Arquitecto Alfaro Francisco Cubells a les 18:00h. Amb una actuació de pirates  

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Post a Comment

No tens permís per a registrar-te
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar