fbpx
Productes

FER UNA DONACIÓ A PAIS DEL MAR

Donatiu

Personal Info

Billing Details

Terms

Donation Total: 1,00€


Fb. In. Tw. Be.

L’Institut Valencià de Cultura promou la participació de l’audiovisual valencià en el Festival de Cinema de Berlín

Es promou la participació de professionals, les empreses i les produccions de l’audiovisual valencià dins de les activitats oficials i paral·leles del Festival de Cinema de Berlín (Berlinale), que se celebra fins al 17 de febrer.

En aquesta edició de la Berlinale, l’IVC disposa per primera vegada d’un espai propi a la zona ‘Cinema from Spain’, dins de l’estand de l’ICEX al European Film Market, perquè les empreses audiovisuals valencianes puguen promocionar o vendre les seues produccions en el mercat internacional.


Font i foto: Generalitat Facebook

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Post a Comment

You don't have permission to register

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca