CINEINTERNACIONALPORTADAPOSIDONIAL’Institut Valencià de Cultura promou la participació de l’audiovisual valencià en el Festival de Cinema de Berlín

febrero 11, 2019by País del Mar0
Es promou la participació de professionals, les empreses i les produccions de l’audiovisual valencià dins de les activitats oficials i paral·leles del Festival de Cinema de Berlín (Berlinale), que se celebra fins al 17 de febrer. En aquesta edició de la Berlinale, l’IVC disposa per primera vegada d’un espai propi a la zona ‘Cinema from...
https://paisdelmar.com/wp-content/uploads/2019/02/ivc.jpg

Es promou la participació de professionals, les empreses i les produccions de l’audiovisual valencià dins de les activitats oficials i paral·leles del Festival de Cinema de Berlín (Berlinale), que se celebra fins al 17 de febrer.

En aquesta edició de la Berlinale, l’IVC disposa per primera vegada d’un espai propi a la zona ‘Cinema from Spain’, dins de l’estand de l’ICEX al European Film Market, perquè les empreses audiovisuals valencianes puguen promocionar o vendre les seues produccions en el mercat internacional.


Font i foto: Generalitat Facebook

País del Mar

País del Mar

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Per a estar al diaSubscriu-te al Butlletí

[super_form id=”5377″]

VOLS MÉS INFORMACIÓ?Contactan’s

666.883.465

A les xarxesSegueix-nos

Opcions de lliurament i pagament

PAYPAL & CREDIT CARDS
Administrat en col·laboració amb els mercats de xarxes plug-and-play
ENVIAMENTS A TOTHOM
Anul·le la bretxa digital amb clics addicionals de DevOps

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Els ajustos de cookies d'aquesta web estan configurats per a "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense canviar els teus ajustos de cookies o fas clic a "Acceptar" estaràs donant el teu consentiment a açò.

Cerrar