L’Institut Valencià de Cultura promou la participació de l’audiovisual valencià en el Festival de Cinema de Berlín

Es promou la participació de professionals, les empreses i les produccions de l’audiovisual valencià dins de les activitats oficials i paral·leles del Festival de Cinema de Berlín (Berlinale), que se celebra fins al 17 de febrer. En aquesta edició de la Berlinale, l’IVC disposa per primera vegada d’un espai propi a la zona ‘Cinema from Spain’, dins de l’estand de l’ICEX al European Film Market, perquè les empreses audiovisuals valencianes puguen promocionar o vendre les seues produccions en el mercat internacional.
Font i foto: Generalitat Facebook

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Post a Comment

No tens permís per a registrar-te
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar