L’Institut Valencià de Cultura promou la participació de l’audiovisual valencià en el Festival de Cinema de Berlín

Es promou la participació de professionals, les empreses i les produccions de l’audiovisual valencià dins de les activitats oficials i paral·leles del Festival de Cinema de Berlín (Berlinale), que se celebra fins al 17 de febrer. En aquesta edició de la Berlinale, l’IVC disposa per primera vegada d’un espai propi a la zona ‘Cinema from Spain’, dins de l’estand de l’ICEX al European Film Market, perquè les empreses audiovisuals valencianes puguen promocionar o vendre les seues produccions en el mercat internacional.
Font i foto: Generalitat Facebook
Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close

Paisdelmar

Benvinguts

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Currency

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar