BIONAUTESCASTELLÓINFANTILPORTADATEATREL’home dibuixat visitarà Castelló i el Grau amb el seu nou espectacle “Sabates noves”

febrero 11, 2019by País del Mar0
L’home dibuixat continúa reiventant-se amb tendresa i originalitat per oferir una nova proposta infantil. La història d’un xiquet que estrena sabates i les seues vivències contada amb cançons populars i un muntatge que s’adapta a les peripècies de Tracalet (el protagonista principal). Des de dilluns 11 de febrer fins al dimecres 13, de 9:30h a...
https://paisdelmar.com/wp-content/uploads/2019/02/sabatesnoves-1280x960.jpg

L’home dibuixat continúa reiventant-se amb tendresa i originalitat per oferir una nova proposta infantil. La història d’un xiquet que estrena sabates i les seues vivències contada amb cançons populars i un muntatge que s’adapta a les peripècies de Tracalet (el protagonista principal).

Des de dilluns 11 de febrer fins al dimecres 13, de 9:30h a 11h “L’home dibuixat” actuarà al Teatre Principal de Castelló en sessions concertades al igual que el Dijous i divendres ho farà al Centre Cultural La Marina del Grau de Castelló, en tres sessions matinals: 9:30h, 11h i 12:30h.

L’espectacle es centra en el pas del temps, narrat a través de la vida de Tracalet. Començant des de l’estrena de les mateixes en un brenar al riu, que el porta a descobrir el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix.

La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l’edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans,…

Una vivència més
En aquest espectacle partim d’un fet local (una tradició de Vinaròs, un poble mediterrani) per arribar a l’universal (un xicotet viatge iniciàtic, d’aprenentatge, de descobriment i de vincle amb la natura). Ens agradaria que, pels xiquets, aquest muntatge fos una aventura. I que als adults els connectés amb la seua infantesa: les cançons populars, la relació amb la natura, el pas del temps. Perquè treballem tan pels uns com pels altres, per convertir l’estoneta que estarem junts en una vivència més.


Font i foto: Homedibuixat.com 

País del Mar

País del Mar

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Per a estar al diaSubscriu-te al Butlletí

[super_form id=”5377″]

VOLS MÉS INFORMACIÓ?Contactan’s

666.883.465

A les xarxesSegueix-nos

Opcions de lliurament i pagament

PAYPAL & CREDIT CARDS
Administrat en col·laboració amb els mercats de xarxes plug-and-play
ENVIAMENTS A TOTHOM
Anul·le la bretxa digital amb clics addicionals de DevOps

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Els ajustos de cookies d'aquesta web estan configurats per a "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense canviar els teus ajustos de cookies o fas clic a "Acceptar" estaràs donant el teu consentiment a açò.

Cerrar