L’home dibuixat visitarà Castelló i el Grau amb el seu nou espectacle “Sabates noves”

L’home dibuixat continúa reiventant-se amb tendresa i originalitat per oferir una nova proposta infantil. La història d’un xiquet que estrena sabates i les seues vivències contada amb cançons populars i un muntatge que s’adapta a les peripècies de Tracalet (el protagonista principal). Des de dilluns 11 de febrer fins al dimecres 13, de 9:30h a 11h “L’home dibuixat” actuarà al Teatre Principal de Castelló en sessions concertades al igual que el Dijous i divendres ho farà al Centre Cultural La Marina del Grau de Castelló, en tres sessions matinals: 9:30h, 11h i 12:30h. L’espectacle es centra en el pas del temps, narrat a través de la vida de Tracalet. Començant des de l’estrena de les mateixes en un brenar al riu, que el porta a descobrir el món que l’envolta: carrers, cases, paisatges, persones i animals. Les seves sabates van acumulant experiències i ell, a poc a poc, creix. La mida de les sabates ens acompanya en el transcurs dels anys. La mida mesura el peu, però també l’edat, les vivències, la forma com caminem per la vida. Passen els dies, els anys i les capses de sabates. Xicotetes, mitjanes, grans,… Una vivència més En aquest espectacle partim d’un fet local (una tradició de Vinaròs, un poble mediterrani) per arribar a l’universal (un xicotet viatge iniciàtic, d’aprenentatge, de descobriment i de vincle amb la natura). Ens agradaria que, pels xiquets, aquest muntatge fos una aventura. I que als adults els connectés amb la seua infantesa: les cançons populars, la relació amb la natura, el pas del temps. Perquè treballem tan pels uns com pels altres, per convertir l’estoneta que estarem junts en una vivència més.
Font i foto: Homedibuixat.com 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Post a Comment

No tens permís per a registrar-te
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar