BARBARIADRETS HUMANSEDUCACIÓFEMINISMEPORTADAUna vaga de consum per al 8 de març contra les empreses multinacionals que violen els Drets Humans

febrero 10, 2019by País del Mar0
Feministes se senten a cosir davant d’una botiga de Zara a Bilbao per a cridar a fer una vaga de consum aquest 8 de març Integrants del Moviment Feminista d’Euskal Herria se senten a cosir davant de la botiga de Zara a Bilbao per a “traure a relluir els draps bruts” del model de consum...
https://paisdelmar.com/wp-content/uploads/2019/02/vaga-1280x853.jpg

Feministes se senten a cosir davant d’una botiga de Zara a Bilbao per a cridar a fer una vaga de consum aquest 8 de març

Integrants del Moviment Feminista d’Euskal Herria se senten a cosir davant de la botiga de Zara a Bilbao per a “traure a relluir els draps bruts” del model de consum d’empreses multinacionals que exploten i violen els Drets Humans. Motiu pel qual criden a tancar els comerços i no consumir aquest pròxim 8 de març, perquè la vaga feminista és també una vaga de consum.

El 8 de març criden a tancar els comerços i a no consumir en aquells que estiguen oberts, tant a dones com a homes. Necessitem a totes les dones mobilitzant-se als carrers, i als homes fent-se càrrec de tots els treballs de cures que nosaltres no farem.

El 8 de març volem parar-ho tot i trencar amb la normalitat diària.

Ens planten davant una de les empreses, símbol de l’explotació laboral i violació de drets humans, per a traure a relluir els seus draps bruts.

Perquè el model de consum d’aquest sistema capitalista-hetero-patriarcal imposa i atenta directament contra la vida de les dones, contra els seus drets i contra la seua dignitat.


Volen impulsar una reflexió sobre el model de consum que va més enllà de la vaga feminista: Com es produeix i comercialitza el que consumim? En quines condicions de treball? S’han explotat trabajadorxs o recursos naturals d’altres països? S’ha reforçat el teixit productiu local? S’ha impulsat una producció agrícola que construïsca la sobirania alimentària d’Euskal Herria? S’ha garantit una contractació sense discriminacions per raons de gènere?

Demanem que el  compromís polític tinga reflex en les decisions que prenem, també a l’hora de consumir. De manera que fan una crida a desenvolupar una vaga de consum el 8 de març i a dur a terme un consum responsable i sostenible sempre.


Font i fotos: Ecuador Etxea

País del Mar

País del Mar

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Per a estar al diaSubscriu-te al Butlletí

[super_form id=”5377″]

VOLS MÉS INFORMACIÓ?Contactan’s

666.883.465

A les xarxesSegueix-nos

Opcions de lliurament i pagament

PAYPAL & CREDIT CARDS
Administrat en col·laboració amb els mercats de xarxes plug-and-play
ENVIAMENTS A TOTHOM
Anul·le la bretxa digital amb clics addicionals de DevOps

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Els ajustos de cookies d'aquesta web estan configurats per a "permetre cookies" i així oferir-te la millor experiència de navegació possible. Si segueixes utilitzant aquesta web sense canviar els teus ajustos de cookies o fas clic a "Acceptar" estaràs donant el teu consentiment a açò.

Cerrar