fbpx
Productes

FER UNA DONACIÓ A PAIS DEL MAR

Donatiu

Personal Info

Billing Details

Terms

Donation Total: 1,00€


Fb. In. Tw. Be.

Els autònoms de tot l’Estat en peu de guerra

El proper 15 de febrer hi ha convocada una de les movilitzacions més extenses que s’han fet a Espanya en la defensa dels autònoms.

A.U.P.A (Autónomos Unidos Para Actuar) movilitza i convoca al colectiu d’autònoms a eixir al carrer en su primera gran concentració.

Les continues pujades de la quota d’autònoms van ser el detonant per què un reduit grup de 5 emprenedors crearen un grup en Facebook que ja compta amb més de 42.000 adscrits en les diferents plataformes.

El seu símbol (una soga de penjat a manera de llaç)  defineix clarament la situació d’asfixia a la que somet aquest i anteriors governs al sector.

Fruit de la indignació, el malestar i l’asfixia patida com a conseqüència del abandó per part de les administracions i la succesió de governs que tracta més d’entretindre pregonant unes millores que, lluny d’alleujar la situació dels 3.253.670 (dades del Ministeri de Treball d’Espanya en setembre de 2018) d’autònoms que existeixen a Espanya.

Cansats de ser la guardiola del país. Obligats a pagar impostos abusius i condenats a tindre uns drets inexistents que deixen un panorama de precarietat en desacord amb l’estat de benestar del que fan bandera.

Demanen ser escoltats i per aquest motiu han unit les seues forçes en aquesta Associació creada i gestionada per ells mateixos.

Demanant en primer lloc igualtat de drets entre els treballadors asalariats i autònoms, baix el lema “S’ha terminat, no som treballadors de segona” eixiran al carrer en totes les capitals de província del país amb totes les seues forçes i més units que mai.

 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Post a Comment

You don't have permission to register

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar