Now Reading
Els autònoms de tot l’Estat en peu de guerra

Els autònoms de tot l’Estat en peu de guerra

El proper 15 de febrer hi ha convocada una de les movilitzacions més extenses que s’han fet a Espanya en la defensa dels autònoms.

A.U.P.A (Autónomos Unidos Para Actuar) movilitza i convoca al colectiu d’autònoms a eixir al carrer en su primera gran concentració.

Les continues pujades de la quota d’autònoms van ser el detonant per què un reduit grup de 5 emprenedors crearen un grup en Facebook que ja compta amb més de 42.000 adscrits en les diferents plataformes.

El seu símbol (una soga de penjat a manera de llaç)  defineix clarament la situació d’asfixia a la que somet aquest i anteriors governs al sector.

Fruit de la indignació, el malestar i l’asfixia patida com a conseqüència del abandó per part de les administracions i la succesió de governs que tracta més d’entretindre pregonant unes millores que, lluny d’alleujar la situació dels 3.253.670 (dades del Ministeri de Treball d’Espanya en setembre de 2018) d’autònoms que existeixen a Espanya.

Cansats de ser la guardiola del país. Obligats a pagar impostos abusius i condenats a tindre uns drets inexistents que deixen un panorama de precarietat en desacord amb l’estat de benestar del que fan bandera.

See Also

Demanen ser escoltats i per aquest motiu han unit les seues forçes en aquesta Associació creada i gestionada per ells mateixos.

Demanant en primer lloc igualtat de drets entre els treballadors asalariats i autònoms, baix el lema “S’ha terminat, no som treballadors de segona” eixiran al carrer en totes les capitals de província del país amb totes les seues forçes i més units que mai.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top

Si continues utilitzant aquest lloc aceptes l'ús de cookies. Més informació

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar