fbpx

Vila-real se suma a la repulsa contra la violència de gènere a través del mural ceràmic “La Comunitat”

Comparteix:

Ángel Igual i Antonio Pérez dirigiran els treballs des de l’antiga Escola Taller

El municipi de Vila-real ha volgut sumar-se al projecte artístic que dos ceramistes, Ángel Igual i Antonio Pérez Requena, han posada en marxa per a conscienciar a la societat sobre el rebuig a la violència de gènere. En aquesta ocasió ha sigut la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vila-real la que organitza els treballs del mural ceràmic amb la col·laboració de la regidoria d’Igualtat, el projecte Juntes de Creu Roja Vila-real, l’associació Andrea Carballo i el Grup de Dones de Vila-real.
 

La premissa per a la creació d’aquest mural ceràmic que està previst s’instal·le en diferents ciutats espanyoles i batejat com “La Comunitat” en repulsa a la violència de gènere és que siga col·laboratiu. L’activitat estarà dirigida pels dos ceramistes (Ángel Igual i Antonio Pérez) i serà participativa, oberta a tots els públics i, insisteixen, gratuïta. Per a participar no és necessari portar cap material.

El mural es treballarà en l’antiga Escola Taller (avinguda Europa, 34) de Vila-real en horari de 16.00 a 20.00 hores el divendres 1 de febrer i de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores el dissabte 2 de febrer i el diumenge 3 de febrer. Paral·lelament als treballs en el mural s’han programat diferents activitats lúdiques com a concerts, espectacles, conta-contes, música, tardeo i alguna sorpresa que no han volgut revelar.
 

Els artistes ja han avançat que el mural “es confeccionarà a partir de peces ceràmiques en forma de mòduls hexagonals que recorden les cel·les d’un rusc d’abelles on els participants podran deixar la seua empremta que quedarà per sempre amb el propòsit de recordar, ara i en el futur, la importància de la igualtat”.
Destacar que durant l’execució del mural a Vila-real es realitzaran enregistraments i entrevistes amb la finalitat d’elaborar un documental de caràcter educatiu que s’està realitzant paral·lel al projecte.

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Comments (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Tancar
Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda