fbpx

Les novel·les de Pierre Lemaitre, Benjamin Black i Anna Moner, grans apostes de Bromera per a l’inici de 2019

Comparteix:

 

El talent narratiu de l’escriptor francés Pierre Lemaitre torna amb força al març amb Els colors de l’incendi, títol que constitueix la segona part del tríptic narratiu que va començar amb l’aclamada Ens veurem allà dalt, guardonada amb el Premi Goncourt i convertida en un autèntic fenomen internacional. De fet, en la nova novel·la, Pierre Lemaitre recupera una part dels personatges d’Ens veurem allà dalt per continuar el seu relat inoblidable sobre la història europea. El resultat és una combinació irresistible de ficció i realitat, literatura popular i alta literatura en un còctel molt cinematogràfic d’humor, ràbia i compassió.

La mirada de vidre, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2018, d’Anna Moner,és una de les altres grans apostes de la temporada.Ambientada al barri de Gràcia de Barcelona de principis dels segle xx, en el relat s’entremesclen l’ocultisme i les investigacions científiques poc ortodoxes. De nou, l’autora ens parla de la part més fosca de la naturalesa humana, però en aquesta ocasió ho acompanya de la sensualitat que destil·len les històries d’amor poc convencionals i l’asfíxia emocional que produeixen determinades obsessions.

Bromera també incorpora al seu catàleg Els llops de Praga, del prestigiós autor internacional Benjamin Black.En aquesta ocasió, el mestre de la novel·la negra i alter ego de John Banville participarà en el festival BCNegra 2019 per a presentar una història d’assassinats que barreja màgia i poders extraordinaris a la Praga del segle XVI, tot ben amanit amb una bona dosi d’intriga i suspens.

 Quant a la literatura infantil, Bromera referma l’aposta pels àlbums il·lustrats. T’avorreixes, Minimoni?, de Rocio Bonilla, és l’esperada nova aventura de la protagonista del superèxit De quin color són els besos? La història, que arribarà a les llibreries al març, ens parla, amb tendresa i humor, de l’atapeïda agenda de molts xiquets i xiquetes i dels beneficis que un merescut parèntesi els pot aportar enmig de tantes activitats. Perquè… i si no fer res fora una altra manera de passar-ho bé? Cal destacar que els àlbums de Rocio Bonilla han conquerit més de 200.000 lectors en tot el món i s’han traduït a 17 idiomes.

També per als més menuts i en format d’àlbum il·lustrat, s’incorporen al catàleg de l’editorial Tumtum i Què em contes, Caputxeta? El primer, escrit per Anya Damirón i il·lustratper Pablo Pino, és una divertida història protagonitzada pels animals de la selva que ja ha estat tot un èxit a Llatinoamèrica.D’altra banda, Què em contes, Caputxeta? trenca amb els estereotips tradicionals dels contes clàssics. José Carlos Andrés i Éric Puybaret, autor i il·lustrador amb una dilatada trajectòria en el món de la literatura infantil, aposten amb aquest títol per la diversitat i per la importància de ser un mateix.


Font i Foto: Bromera 

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Tancar

Paisdelmar

Benvinguts

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda