fbpx

Merlin Properties arriba amb força a València

Comparteix:

Merlin Properties inicia el seu desplegament logístic a València

Després d’un llarg període en el qual la socimi ha apostat més per enclavaments com Madrid, Barcelona o Sevilla, la companyia ha decidit mirar ara la capital del Túria, on ja ha avançat obres i negocia noves adquisicions.

De moment ha fet diana en el seu primer tret. La companyia s’ha quedat amb un terreny considerat per molts com el millor per a una plataforma logística a València, per la seua ubicació, just en l’encreuament de la A-7 i l’A-3; i per les seues dimensions, que li permeten generar un producte que a València brilla per la seua absència.

El projecte, denominat Merlin Riba-roja de Túria, es troba ja en fase de construcció. Segons explica a aquest diari Luis Lázaro, director de la divisió de logística Merlin Properties, la companyia va comprar el terreny a la fi de l’any passat a la valenciana Pavasal -amb qui ara han contractat l’obra-. L’ensenya no va detallar l’import de l’operació, si bé va fer públic que va invertir 42 milions d’euros entre aquesta compra i la d’un altre sòl a Madrid, al costat de la A-2 i la M-50.

La plataforma comptarà amb una superfície bruta alquilable de més de 35.000 metres quadrats, que podran arrendar-se a un solo operador o dividir-se en fins a tres blocs (dos de de al voltant de 10.000 i un altre de prop de 15.000 metres quadrats). En total, la nau comptarà amb més de 1.200 metres quadrats d’oficines, quasi 34.000 metres quadrats de magatzem amb capacitat per a 40.600 pallets, i un total de 49 molls de càrrega per a camions.

Lázaro subratlla sobre el projecte que es tracta de “una fita molt important per al posicionament de la companyia a València”, on la crisi va tindre especial duresa i va deixar un parc logístic poc actualitzat i amb escassos actius de gran grandària.

L’ensenya ja comptava amb una nau de 26.000 metres quadrats a Almussafes, adquirida en 2014 i arrendada en l’actualitat a un proveïdor de Ford, però el desenvolupament de Riba-roja és el primer que promou la signatura en aquesta fase d’expansió en l’àrea metropolitana de València.

Les obres van començar el passat estiu i està previst concloguen en el tercer trimestre del present 2019. La construeixen ‘a risc’, és a dir, sense comptar per endavant amb un futur inquilí. El producte va ser conceptuat per Triangle Real Estate Management, qui en l’actualitat comercialitza l’espai al costat de BNP Paribas.

El primer de diversos projectes
Segons detalla Luis Lázaro, aquesta inversió serà “el primer de diversos projectes”. “Volem continuar invertint i quedar-nos molt de temps a València, destaca el directiu, que indica que ja tenen avançades noves ubicacions, també en l’àrea metropolitana de la ciutat, prevalent l’àgil connexió amb Catalunya, Madrid i el Port de València. “En breu hi haurà algun anunci més”, augura.

Segons José María Gutiérrez, director adjunt del departament, Merlin Properties compte en l’actualitat amb tres milions de metres quadrats de superfície logística, projectes en marxa per a arribar als tres milions i l’objectiu d’aconseguir els quatre.

L’ensenya és propietària del 49% de la ZAL de Barcelona i del 100% de la de Sevilla, i en aquesta “segona fase” d’expansió, a més de València, té la intenció d’expandir-se en enclavaments com Màlaga o Bilbao. En matèria comercial, Merlin Properties també compte a València amb els centres comercials El Saler i Factory Bonaire.


Font i foto: Valencia Plaza

Som un Grup Editorial valencià establert a Vila-real des de desembre de 2018 i amb el propòsit de difondre continguts e informació actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Tancar

Paisdelmar

Benvinguts

Tancar

Entrar

Tancar

Cistella (0)

Cart is empty Afegeix cultura a la teua cistella

Paisdelmar

Benvinguts

Moneda